Muss de griș cu dulceață de vișine

Просто&Вкусно - Mic dejun - Muss de griș cu dulceață de vișine

Ingrediente

250 gr griș

100 ml lapte

3 lg. zahăr

5 lg. dulceață de vișine

2 lg. brânză topită sau smântână 

Metodă de preparare

1

Prăjim crupa de griș pe tigaie, timp de 3-4 minute, până începe a emana un miros caracteristic de nucă. Punem la fiert laptele și adăugăm în el grișul și zahărul. Fierbem 10-15 minute și amestecăm bine, ca să evităm cocoloașele.

2

Când terciul este gata, îl mutăm în cana de blender, adăugăm smântâna sau brânza topită și mixăm bine.

3

La servire, turnăm dulceața de vișine deasupra muss-ului de griș. Se servește atât cald, cât și rece.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mic dejun




Comentarii

Похожие статьи