Mini-tarte cu somon

Просто&Вкусно - Gustări - Mini-tarte cu somon

Ingrediente

500 gr aluat foietat

300 gr brânză topită

200 gr masline

3 lg. frișcă grasă

3 lg. crem-fresh

300 gr somon slab sărat

1 legătură mărar

 

Metodă de preparare

1

Conform instrucțiunilor de pe pachet, preparăm fâșii din aluatul foietat. Le răcim și cu ajutorul unui cuțit zâmțat, tăiem fâșiile mai înguste, de 5 cm lățime.

2

Pentru umplutură: tocăm fin mărarul, tăiem mărunt măslinele, iar somonul îl feliem subțire în straturi.

3

Împărțim în două brânza topită. Într-o parte adăugăm mărarul toat fin, în cealaltă parte – măslinele mărunțite.

4

Ungem o fâșie de aluat foietat cu brânză și măsline, o acoperim cu fâșie simplă, deasupra așezăm somonul, îl acoperim cu următorul strat de aluat foietat, îl ungem cu brânză și mărar, acoperim cu ultima fâșie de aluat.

5

Ducem la frigider, pentru 20 minute. Fiecare tartă se taie în pătrate mici, de cca 5x5 cm.

6

Amestecăm frișca grasă cu crem-fresh-ul până obținem un amestec omogen. Turnăm sosul obținut peste fiecare mini-tartă și presărăm cu mărarul tocat fin.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи