Metodă de preparare
Conform instrucțiunilor de pe pachet, preparăm fâșii din aluatul foietat. Le răcim și cu ajutorul unui cuțit zâmțat, tăiem fâșiile mai înguste, de 5 cm lățime.
Pentru umplutură: tocăm fin mărarul, tăiem mărunt măslinele, iar somonul îl feliem subțire în straturi.
Împărțim în două brânza topită. Într-o parte adăugăm mărarul toat fin, în cealaltă parte – măslinele mărunțite.
Ungem o fâșie de aluat foietat cu brânză și măsline, o acoperim cu fâșie simplă, deasupra așezăm somonul, îl acoperim cu următorul strat de aluat foietat, îl ungem cu brânză și mărar, acoperim cu ultima fâșie de aluat.
Ducem la frigider, pentru 20 minute. Fiecare tartă se taie în pătrate mici, de cca 5x5 cm.
Amestecăm frișca grasă cu crem-fresh-ul până obținem un amestec omogen. Turnăm sosul obținut peste fiecare mini-tartă și presărăm cu mărarul tocat fin.
Comentarii
Похожие статьи
-
Mai-sezonul grătarilor apr 30, 2015
-
Aperitiv de sfeclă, măr și mozzarella iun 10, 2014
-
Macrou copt cu garnitură de legume oct 22, 2014
-
Mini-tarte cu broccoli și somon mai 21, 2014
-
Panini de pui mai 15, 2014