Omletă spaniolă

Просто&Вкусно - Mic dejun - Omletă spaniolă

Ingrediente

2 cartofi

1 ceapă

O jumătate de ardei

4 ouă

Pătrunjel

Sare, piper

Ulei de măsline + puțin unt

Metodă de preparare

1

Cartofii se taie în cuburi mici, se prăjesc în fripteuză până se rumenesc. Se scot și se pun pe prosoape de hârtie pentru a se scurge uleiul.

2

Ceapa și jumătatea de ardei se taie deasemenea ca cartofii, în cuburi și se prăjesc în fripteuză.

3

Se amestecăbine ouăle, ceapa, cartofii, ardeiul. Se presară pătrunjel tocat, și iarăși se amestecă.

4

Se topește untul cu uleiul de măsline. Omleta se gătește într-o tigaie adâncă sub capac. Spre final se întoarce pe altă parte.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mic dejun




Comentarii

Похожие статьи