Metodă de preparare
Cartofii se taie în cuburi mici, se prăjesc în fripteuză până se rumenesc. Se scot și se pun pe prosoape de hârtie pentru a se scurge uleiul.
Ceapa și jumătatea de ardei se taie deasemenea ca cartofii, în cuburi și se prăjesc în fripteuză.
Se amestecăbine ouăle, ceapa, cartofii, ardeiul. Se presară pătrunjel tocat, și iarăși se amestecă.
Se topește untul cu uleiul de măsline. Omleta se gătește într-o tigaie adâncă sub capac. Spre final se întoarce pe altă parte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Mini-budincă de spaghete cu brânză iun 09, 2014
-
Supă cu usturoi iul 07, 2014
-
Smoothie bowl ian 30, 2017
-
Omletă spaniolă cu cartofi iun 09, 2014
-
Micul dejun cu broccoli și ou pashot iun 09, 2014



