Metodă de preparare
Înfierbîntăm uleiul de măsline într-o cratiță cu fundul gros.
Tăiem subțire cartofii și ceapa, îi punem în cratiță, amestecăm, punem capacul și lăsăm să fiarbă 20-30 minute.
Batem ouăle bine cu sarea și piperul.
Amestecăm cartofii cu compoziția de ouă, amestecăm și turnăm într-o tigaie.
Prăjim pînă se rumenește, apoi cu ajutorul unei farfurii cu diamentru exact ca al tigăii întoarcem tortilla pe cealaltă parte. Prăjim încă 1 minut.
Servim tortilla fierbinte și porționată.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartă de cartofi iul 31, 2014
-
Ouă cu bostănel și roșii iun 09, 2014
-
Cartofi copți cu oregano ian 12, 2015
-
Вафли к завтраку на кефире ian 25, 2017
-
Завтрак выходного дня ian 18, 2017



