Metodă de preparare
Formele mici pentru copt se ung cu unt.
Spaghetele fierte se acoperă cu laptele cald, se adaugă oul și se amestecă toate ingredientele.
Brânza se freacă ușor cu zahărul și se amestecă bine.
În formele deja pregătite se scot straturi spaghete, apoi brânza cu zahărul, după care iarăși spaghete. Se stropește totul cu untul topit.
Mini-budincile se lasă la copt în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, 15-20 minute, până se rumenesc.
Se scot din cuptor și se presară cu zahăr.
Comentarii
Похожие статьи
-
Blinii cu afine iun 09, 2014
-
Cel mai ordinar terci de ovăz cu banane iun 09, 2014
-
Plăcinte leneșe din lavaș cu brînză aug 28, 2014
-
Essential smoothie mai 23, 2014
-
Colțunași cu caise iul 02, 2014