Metodă de preparare
Formele mici pentru copt se ung cu unt.
Spaghetele fierte se acoperă cu laptele cald, se adaugă oul și se amestecă toate ingredientele.
Brânza se freacă ușor cu zahărul și se amestecă bine.
În formele deja pregătite se scot straturi spaghete, apoi brânza cu zahărul, după care iarăși spaghete. Se stropește totul cu untul topit.
Mini-budincile se lasă la copt în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, 15-20 minute, până se rumenesc.
Se scot din cuptor și se presară cu zahăr.
Comentarii
Похожие статьи
-
Omletă japoneză Tomago iun 09, 2014
-
Muss de griș cu dulceață de vișine iun 09, 2014
-
Budincă cu spanac și sos pesto iun 26, 2014
-
Таинственные овощи с Тамарой Шкиопу: Лук порей iun 11, 2015
-
Papanași cu brânză iun 09, 2014



