Micul dejun cu broccoli și ou pashot

Просто&Вкусно - Mic dejun - Micul dejun cu broccoli și ou pashot

Ingrediente

250 gr broccoli

100 gr fasole verde

2 căței usturoi

2 ouă

150 gr bacon

2 ling. oțet

2 ling. parmezan

sare, piper

Metodă de preparare

1

Fasolea verde și broccoli se spală. Broccoli se porționează buchețele.

2

Lăsăm pentru câteva minute legumele în apă fiartă, să dea o dată- două ori în clocot. Broccoli și fasolea verde trebuie preparate al dente. Scurgem legumele de apă, le trecem printr-un jet de apă rece, și lăsăm să se usuce.

3

Baconul se taie fâșii.

4

Usturoiul se curăță și se feliază subțire.

5

Rumenim pe tigaie fâșiile de bacon, la care adăugăm și usturoiul tăiat, pentru aromă.

6

Fierbem apa într-o cratiță, o potrivim de sare. Adăugăm oțet. Amestecând continuu apa, ca să formăm un vârtej, ca să introducem în el un ou fără coajă. Îl fierbem timp de 2 minute. Îl scoatem atent cu o lingură cu găuri , fără să atingem gălbenușul, și adăugăm al doilea ou, care se prepare la fel.

7

Pe o farfurie scoatem fasolea verde, broccoli și oul deasupra, punem câte o lingură de bacon prăjit și usturoi, presărăm cu parmezanul ras. Potrivim de sare și piper.

8

Se servește cu pâine albă prăjită.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mic dejun




Comentarii

Похожие статьи