Metodă de preparare
Uscăm bine peștele cu șervețele de hîrtie. Presărăm sare și învelim fiecare fileu în bacon.
Coacem fileurile într-o tigaie încinsă pînă devin aurii. Apoi le introducem în rolă pentru 3-4 minute la 220oC.
Clocotim apă cu puțină sare într-o cratiță. Opărim în ea păstăile și mazărea. Le scurgem printr-o strecurătoare. Amestecăm într-un bol păstăile, mazărea, curry, coriandrul, usturoiul zdrobit, sarea și uleiul vegetal. Lăsăm să se întrepătrundă 2-3 minute apoi servim alături de peștele în bacon.
Comentarii
Похожие статьи
-
Legume coapte în straturi mai 30, 2014
-
Cartofi copți cu bacon, anșoa și salvie oct 16, 2014
-
Mazăre verde cu unt şi bacon crocant aug 05, 2014
-
Supă crema de porumb cu bacon iul 31, 2014
-
Brocoli după rețeta Juliei Child iul 03, 2014