Fileu de biban în bacon

Просто&Вкусно - Cina rapidă - Fileu de biban în bacon

Ingrediente

4 feliuri de biban

8 fîșii de bacon

100g păstăi verzi

100g boabe de mazăre congelată

2 linguriță sare

½ linguriță curry

½ linguriță coriandru

1 lng ulei vegetal

Metodă de preparare

1

Uscăm bine peștele cu șervețele de hîrtie. Presărăm sare și învelim fiecare fileu în bacon.

2

Coacem fileurile într-o tigaie încinsă pînă devin aurii. Apoi le introducem în rolă pentru 3-4 minute la 220oC.

3

Clocotim apă cu puțină sare într-o cratiță. Opărim în ea păstăile și mazărea. Le scurgem printr-o strecurătoare. Amestecăm într-un bol păstăile, mazărea, curry, coriandrul, usturoiul zdrobit, sarea și uleiul vegetal. Lăsăm să se întrepătrundă 2-3 minute apoi servim alături de peștele în bacon.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Cina rapidă




Comentarii

Похожие статьи