Metodă de preparare
Se taie pâinea bucăţi mici şi se înmoaie în apă rece, adăugând un pic de sare. Când pâinea a absorbit apa, stoarceți-o și puneți pâinea în vasul pentru salată.
Se taie legumele – roșiile bucăți mai mari, castravetii bucăți mai mici, ceapa foarte fin, frunzele de busuioc se rup, adăugaţi componentele la pâine. Stropiți cu ulei de măsline, condimentați cu sare şi piper, omogenizați şi puneți în frigider până la momentul de servire.
Înainte de servire stropiți salata cu oţet şi amestecați din nou.
Comentarii
Похожие статьи
-
Обед с тунцом от Анастасии Головач dec 09, 2015
-
Таинственный овощ-пастернак feb 17, 2016
-
Pasta fusilli cu fasole şi cârnăciori afumaţi mai 19, 2014
-
Salată cu pere și boabe de rodie feb 20, 2015
-
Salată de vară cu avocado aug 01, 2014