Metodă de preparare
Se taie pâinea bucăţi mici şi se înmoaie în apă rece, adăugând un pic de sare. Când pâinea a absorbit apa, stoarceți-o și puneți pâinea în vasul pentru salată.
Se taie legumele – roșiile bucăți mai mari, castravetii bucăți mai mici, ceapa foarte fin, frunzele de busuioc se rup, adăugaţi componentele la pâine. Stropiți cu ulei de măsline, condimentați cu sare şi piper, omogenizați şi puneți în frigider până la momentul de servire.
Înainte de servire stropiți salata cu oţet şi amestecați din nou.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată Fatoosh iul 02, 2014
-
Обед в морском стиле iul 15, 2016
-
Salată de dovlecei, porumb și feta marinată mai 30, 2014
-
Гастрономический театр: Салат с соризом и красной фасолью Тамары... mar 24, 2015
-
Salată în avocado mai 23, 2014