Club sandwich

Просто&Вкусно - Gustări - Club sandwich

Ingrediente

1 piept de găină

6-7 felii bacon

3 ouă fierte tari

9 felii de pîine p/u toast

7-10 frunze salată Aisberg

2 roșii

100ml maioneză

1 lng muștar dulce

1 lng boabe de muștar

Metodă de preparare

1

Prăjim baconul într-o tigaie fără ulei, apoi punem feliile una peste alta și le înjumătățim. În aceeași tigaie prăjim pieptul de pui cîte 3 minute pe fiecare parte. Punem apoi capacul și mai pregătim la foc mic încă 3 minute. Stingem focul și lăsăm 5 minute. Apoi tăiem pieptul de găină feliuțe subțiri.

2

Ouăle fierte tari le tăiem cerculețe. Prăjim pâinea în toaster sau pe tigaie pînă se rumenește pe ambele părți. Spălăm bine frunzele de salată și le tăiem fîșii subțiri. Roșiile le tăiem cerculețe. Amestecăm maioneza cu ambele feluri de muștar.

3

Aranjăm în fața noastră 3 felii de pâine, le ungem cu sos, punem baconul apoi pieptul de găină. Le acoperim cu alte trei felii de pâine unse cu sos.

4

Apăsăm sandwich-ul obținut cu palma. Ungem feliile de deasupra cu sos și așezăm feliuțele de ou, apoi de roșii, apoi salata Aisberg. Le acoperim cu alte trei felii de pâine unse cu sos.

5

Cu ajutorul scobitorilor prindem sandwich-urile din 4 părți. Le tăiem marginile, apoi tăiem pe diagonală ca să obținem 2 triunghiuri drepte.Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări
Comentarii

Похожие статьи