Metodă de preparare
Topim 50g de unt într-o tigaie și prăjim baconul 2 minute. Adăugăm frunzele și tulpina de țelină tăiate pai. Gătim 3 minute la foc mediu pînă se va înmuia țelina.
Fierbem pastele după cum este indicat pe ambalaj. Le scurgem aproape toată apa.
Amestecăm pastele cu baconul și țelina, adăugăm restul de unt și parmezanul ras. Amestecăm bine totul, sosul trebuie să fie omogen.
Servim pastele presărate cu piper negru proaspăt măcinat și parmezan.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pasta carbonara mai 19, 2014
-
Prune in becon oct 21, 2014
-
Pastă cu somon mai 20, 2014
-
Salată cu căpșuni, fenicul și țelină iun 06, 2014
-
Salată caldă din pîine,bacon,rucola şi ou paşot aug 08, 2014