Metodă de preparare
Topim 50g de unt într-o tigaie și prăjim baconul 2 minute. Adăugăm frunzele și tulpina de țelină tăiate pai. Gătim 3 minute la foc mediu pînă se va înmuia țelina.
Fierbem pastele după cum este indicat pe ambalaj. Le scurgem aproape toată apa.
Amestecăm pastele cu baconul și țelina, adăugăm restul de unt și parmezanul ras. Amestecăm bine totul, sosul trebuie să fie omogen.
Servim pastele presărate cu piper negru proaspăt măcinat și parmezan.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pește Dorada la abur iun 26, 2014
-
Skordalia, reteta traditionala greceasca iun 16, 2014
-
Minestrone dec 21, 2013
-
Fileu de pește cu legume și pasta fusilli iun 16, 2014
-
Цветной обед с Антониной Гурецкой sep 24, 2015



