Metodă de preparare
Pregătim legumele. Tăiem mărunt ceapa, ciupercile plastine, usturoiul îl pisăm. Într-o tigaie prăjim beconul pînă se topește grăsimea. Îl scoatem pe șervețele de hîrtie.
Punem în tigaie puțin ulei de măsline și prăjim ceapa pînă devine transparentă, apoi adăugăm ciupercile și le prăjim, amestecînd periodic. Luăm de pe foc și adăugăm usturoiul.
Desfacem brocoli în floricele, le punem într-o cratiță cu apă sărată clocotindă și le blanșăm (opărim) timp de 4-6 minute.
Punem brocoli în tigaia cu ceapă și ciuperci, încălzim la foc mic, amestecînd continuu. Sărăm și pipărăm, fărîmăm beconul și îl adăugăm în tigaie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tocană din carne de pui cu condimente iun 16, 2014
-
Alfabetul sănătății apr 22, 2015
-
Micul dejun cu broccoli și ou pashot iun 09, 2014
-
Palarioare de champignon umplute cu carne de porc iun 10, 2014
-
Risotto cu ciuperci și cremă de brînză aug 26, 2014