Metodă de preparare
Tăiem plastine ciupercile și usturoiul. Le rumenim într-o tigaie cu ulei încins.
Într-o altă tigaie prăjim ceapa tăiată mărunt, adăugăm orezul și amestecăm. Turnăm vinul și amestecăm continuu pîne se va evapora alcoolul. Apoi turnăm un polonic de bulion și fierbem amestecînd continuu pînă va scădea. Repetăm procedeul cu bulionul pînă va fi gata orezul.
Adăugăm ciupercile prăjite, untul și cașcavalul peste orez. Amestecăm cu grijă și punem capacul. Lăsăm cîteva minute să se cuprindă aromele apoi servim.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ризотто с грибами mar 14, 2017
-
Ciuperci champignon în marinadă de miere și muștar iul 03, 2014
-
Cum hrănim copilul cu terci! sep 19, 2014
-
Liulea-chebab de casă în lavaș aug 28, 2014
-
Pateu din iepure iun 11, 2014