Risotto cu ciuperci și cremă de brînză

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Risotto cu ciuperci și cremă de brînză

Ingrediente

200g orez pentru risotto

250g ciuperci champignon

3lng vin alb sec

1 ceapă

1 cățel de usturoi

0,5-0,7l bulion de pui sau de legume

30g parmezan

2 lng cremă de brînză

30g unt

Metodă de preparare

1

Tăiem plastine ciupercile și usturoiul. Le rumenim într-o tigaie cu ulei încins.

2

Într-o altă tigaie prăjim ceapa tăiată mărunt, adăugăm orezul și amestecăm. Turnăm vinul și amestecăm continuu pîne se va evapora alcoolul. Apoi turnăm un polonic de bulion și fierbem amestecînd continuu pînă va scădea. Repetăm procedeul cu bulionul pînă va fi gata orezul.

3

Adăugăm ciupercile prăjite, untul și cașcavalul peste orez. Amestecăm cu grijă și punem capacul. Lăsăm cîteva minute să se cuprindă aromele apoi servim.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи