Metodă de preparare
Spălăm pulpele de găină și le ștergem cu șervețele de hîrtie.
Prăjim carnea într-o tigaie încinsă cu unt, pînă se rumenește frumos.
Punem pulpele prăjite într-o farfurie. În uleiul rămas și sucul scurs din carne, prăjim legumele pînă se înmoaie.
Punem peste legume carnea prăjită, adăugăm o parte din condimente, vinul și sarea, amestecăm totul și gătim sub capac timp de 25 minute la foc mic.
Cînd expiră timpul presărăm condimentele rămase și frunzele de coriandru tocate mărunt.
Amestecăm bine totul. Servim imediat cu pâine caldă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Risotto cu ciuperci și cremă de brînză aug 26, 2014
-
Master class cu Andrei Latul dec 14, 2015
-
Mănîncă lămîia întreagă dec 16, 2014
-
Pui mediteranean ian 19, 2015
-
Carpaccio de sfeclă iun 12, 2014