Ceahohbili

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Ceahohbili

Ingrediente

5 pulpe mari de găină

5 roșii mari, curățate de coajă și semințe

2 cepe mari

2 ardei grași, curățați de semințe

150g unt

1 legătură de coriandru

2 lingurițe condiment „hmeli-suneli”

½ lng vin alb

 

Metodă de preparare

1

Spălăm pulpele de găină și le ștergem cu șervețele de hîrtie.

2

Prăjim carnea într-o tigaie încinsă cu unt, pînă se rumenește frumos.

3

Punem pulpele prăjite într-o farfurie. În uleiul rămas și sucul scurs din carne, prăjim legumele pînă se înmoaie.

4

Punem peste legume carnea prăjită, adăugăm o parte din condimente, vinul și sarea, amestecăm totul și gătim sub capac timp de 25 minute la foc mic.

5

Cînd expiră timpul presărăm condimentele rămase și frunzele de coriandru tocate mărunt.

6

Amestecăm bine totul. Servim imediat cu pâine caldă.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи