Tocană spaniolă

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Tocană spaniolă

Ingrediente

2 ardei dulci

600g piept afumat

150g cîrnați vînătorești

2 feliuțe saleami

100g castraveți marinați

¼ linguriță paprica

100ml bulion de vită

200ml frișcă (22% grăsime)

50g măsline fără sîmburi

Sare după gust

Metodă de preparare

1

Tăiem toate afumăturile pieptul, cîrnații și saleami bucățele mici și le presărăm cu paprica.

2

Prăjim afumăturile într-o tigaie înfierbîntată timp de 6 minute pînă devin rumene și crocante.

3

Tăiem ardeiul bucăți mari iar castraveții pai subțire.

4

Punem într-o cratiță afumăturile, ardeiul, castraveții și măslinele, turnăm bulionul și frișca.

5

Condimentăm după gust și înăbușim timp de 15 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи