Metodă de preparare
Spălăm legumele și le uscăm. Zucchini se taie rondele, ardeiul gras și frunzele de hrean –fâșii.
Pe fundul unui borcan sterilizat scoatem ardeiul, rădăcina de țelină, frunzele de hrean și usturoiul. Apoi, legumele colorate.
Preparăm marinata: fierbem apa cu sare, adăugăm boabele de ienibahar, frunzele de dafin și oțetul. Amestecăm bine și fierbem 2 minute.
Borcanele pregătite se opăresc cu marinata fierbinte pe un 1 minut, după care se scurge. Procedura se efectuează de 4 ori.
Ultima dată turnăm marinata în așa fel, încât să acopere definitiv legumele și să ajungă la marginile borcanului.
Borcanele se închid cu capace și se scot cu gura în jos, pe o plapumă groasă, până se răcesc definitiv.
Se păstrează într-un loc răcoros.
Comentarii
Похожие статьи
-
Brînză de capră în sos picant aug 21, 2014
-
Piept de pui pane cu ardei copţi în marinadă aug 22, 2014
-
Legume coapte cu usturoi și ierburi aromate iul 03, 2014
-
Salată din ardei copți și calamate mai 23, 2014
-
Paella cu fructe de mare iul 07, 2014



