Metodă de preparare
Ciupercile se spală și se curăță. Pălărioarele se separă de piciorușe și se prăjesc pe ambele părți în ulei, circa 2-3 min.
Încălzim cuptorul până la 180 grade C.
Radem cașcavalul, mărunțim roșiile uscate, verdeața și usturoiul le tocăm cât mai fin și amestecăm toate ingredientele cu puțin ulei de măsline.
Tava se tapițează cu hârtie de copt și se umple cu pălărioarele rumenite, potrivite de sare. Preventiv, umplem pălărioarele cu compoziția preparată și se dă la cuptor pentru 5-10 min, până se rumenește cașcavalul.
Comentarii
Похожие статьи
-
Shaorma de casă cu carne de vițel aug 28, 2014
-
Ризотто с грибами mar 14, 2017
-
Aperitiv de brânză cu căpşune mai 23, 2014
-
Piept de găină cu sos katsu și orez iun 19, 2014
-
Rissoto cu ciuperci mai 23, 2014