Metodă de preparare
Ciupercile se spală și se curăță. Pălărioarele se separă de piciorușe și se prăjesc pe ambele părți în ulei, circa 2-3 min.
Încălzim cuptorul până la 180 grade C.
Radem cașcavalul, mărunțim roșiile uscate, verdeața și usturoiul le tocăm cât mai fin și amestecăm toate ingredientele cu puțin ulei de măsline.
Tava se tapițează cu hârtie de copt și se umple cu pălărioarele rumenite, potrivite de sare. Preventiv, umplem pălărioarele cu compoziția preparată și se dă la cuptor pentru 5-10 min, până se rumenește cașcavalul.
Comentarii
Похожие статьи
-
Vinete prăjite și conservate în ulei iun 11, 2014
-
Creveţi pe feliuţe crocante de pâine aug 08, 2014
-
Salată cu roșii cherry și pastramă mar 31, 2015
-
Gustare din lavaș iun 11, 2014
-
Steak de somon cu morcovi aug 26, 2014