Metodă de preparare
Spălăm bine verdeața și o tăiem mărunt.
Ungem tava cu unt și o tapetăm cu făină sau cu pesmeți.
Despărțim albușurile de gălbenușuri.
Batem albușurile cu puțină sare pînă vor fi spumă.
Amestecăm bine brînza cu gălbenușurile de ou, pînă obținem o compoziție omogenă. Sărăm și piperăm. Adăugăm cașcavalul ras și verdeața tocată.
Adăugăm atent albușurile de ou, amestecăm compoziția.
Turnăm compoziția în tavă.
Coacem în rola preîncălzită la 200oC timp de 20 minute.
Servim budinca cu salată verde și crutoane din pâine.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată de Boeuf cu somon mai 20, 2014
-
Salată cu carne de pui și sparanghel iul 03, 2014
-
Salată nutritivă fără gluten apr 06, 2016
-
Salată uşoară cu caşcaval de capră aug 04, 2014
-
Dulceață din ceapă cu sherry iun 19, 2014