Metodă de preparare
Curatam scrumbia de oase si piele si o taiem bucati nu prea mari.
Sfecla, cartofii si morcovul ii fierbem, racim si curatam. Se dau prin razatoare fiecare tip de legume aparte. Merele se curate si la fel sad au prin razatoare sau se taie cubulete. Tocam si ceapa.
Pe platou punem scrumbia peste care ceapa si ungem cu maioneza. Apoi tind pe rind puenm cite un strat de morcov, cartofi si sfecla, intre ele nu uitam de maioneza. Ultimul strata –merele. Deasupra ornam cu ceapa verde toccata si bagam la frigider.
E timpul să asamblăm salata. Așternem un strat de pește hering pe farfurie, deasupra un strat de ceapă, ungem cu maioneză. Următorul strat va fi din cartofi, apoi iarăși maioneză. Urmează un strat de morcov și unul de sfeclă roșie, ungem din nou cu maioneză. Ultimul strat va fi din mere. Decorăm salata cu ceapă verde și o introducem la frigider pentru cîteva ore.
Comentarii
Похожие статьи
-
Coroniță de Crăciun Pomușoarele iernii dec 04, 2014
-
Salată MIMOZA apr 08, 2014
-
Гастрономический театр: Салат с соризом и красной фасолью Тамары... mar 24, 2015
-
Rață pekineză dec 17, 2014
-
Salată cu căpșuni, fenicul și țelină iun 06, 2014