Metodă de preparare
Tăie vinetele în jumătate și le tăiem puțin miezul cu cuțitul. Le coacem timp de 20 minute în rola preîncălzită la 180oC.
Între timp pregătim umplutura: tăiem ceapa mărunt și o prăjim în ulei pînă devine aurie, adăugăm usturoiul zdrobit.
Înjumătățim roșiile și le adăugăm în tigaie, prăjim totul puțin.
Scoatem vinetele din rolă și le scobim miezul. Umplem bărcuțele pe jumătate cu compoziția de ceapă și roșii apoi deasupra stricăm cîte un ou, presărăm peste ele bucățele de brînză.
Introducem în rolă pentru 15-20 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Carne de iepure în sos de pâine iul 07, 2014
-
Brînză de capră în sos picant aug 21, 2014
-
Ratatouille Nicoise mai 23, 2014
-
Italianca care a cucerit întreaga lume oct 17, 2014
-
Melodia Flamenco iun 25, 2014