Mini prăjituri cu jeleu

Просто&Вкусно - Deserturi - Mini prăjituri cu jeleu

Ingrediente

300 gr căpșuni proaspete + pentru décor

1 cutie de biscuiți ordinari

100 gr zahăr 

10 gr jelatină

Mentă pentru décor

 

Metodă de preparare

1

Preparăm jeleul. Acoperim gelatina cu 2 linguri de apă rece. Pisăm căpșunile în blender și strecurăm printr-o sită pireul obținut. Îl punem la foc mediu și-l aducem la fierbere aestecându-l continuu. Stingem focul și adăugăm în compoziția obținută gelatin umflată până dizolvarea completă a granulilor.

2

În formele de silicon pentru muffins punem feliile de căpșuni și le acoperim deasupra cu 2/3 din jeleu. Punem la frigider pentru 10 minute, ca jeleul să se prindă ușor.

3

Scoatem formele din frigider și punem deasupra fiecărui jeleu câte un biscuit și-l presăm puțin. Ducem totul la frigider și lăsăm să se prindă bine.

4

Înainte de a fi servite, formele cu prăjituri se răstoarnă pe un platou. Din cauza siliconului, acestea se desprind foarte ușor. Se decorează, la dorință, cu frunzulițe de mentă.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Deserturi




Comentarii

Похожие статьи