Metodă de preparare
Preparăm jeleul. Acoperim gelatina cu 2 linguri de apă rece. Pisăm căpșunile în blender și strecurăm printr-o sită pireul obținut. Îl punem la foc mediu și-l aducem la fierbere aestecându-l continuu. Stingem focul și adăugăm în compoziția obținută gelatin umflată până dizolvarea completă a granulilor.
În formele de silicon pentru muffins punem feliile de căpșuni și le acoperim deasupra cu 2/3 din jeleu. Punem la frigider pentru 10 minute, ca jeleul să se prindă ușor.
Scoatem formele din frigider și punem deasupra fiecărui jeleu câte un biscuit și-l presăm puțin. Ducem totul la frigider și lăsăm să se prindă bine.
Înainte de a fi servite, formele cu prăjituri se răstoarnă pe un platou. Din cauza siliconului, acestea se desprind foarte ușor. Se decorează, la dorință, cu frunzulițe de mentă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Regina bomboanelor ian 22, 2015
-
Desert mai 22, 2014
-
Семейные ценности с Надеждой Петренко aug 19, 2015
-
Tartă de nuci cu mascarpone și căpșune iun 16, 2014
-
Tartă din aluat florentin iun 26, 2014