Metodă de preparare
Batem oul. Cernem făina și o amestecăm cu sare și praf de copt. Amestecăm compoziția de făină cu oul bătut. Turnăm laptele, uleiul și zahărul. Amestecăm totul bine.
Înfierbîntăm tigaia pentru clătite și turnăm puțin ulei în ea.
Turnăm cu un polonic aluat în tigaie și prăjim clătitele pînă se rumenesc pe ambele părți.
Batem untul cu zahărul pudră pînă obținem o cremă densă. Tăiem căpșunile feliuțe subțiri.
Așezăm clătitele pe farfurie și le ungem cu cremă de unt. Le decorăm cu cremă și căpșuni.
Comentarii
Похожие статьи
-
Clătite din cartofi cu ceapă prăjită oct 16, 2014
-
apr 26, 2024
-
Clătite din dovlecei iul 08, 2014
-
Aperitiv de brânză cu căpşune mai 23, 2014
-
Tartaletele iun 13, 2014