Jeleu din iaurt cu coacăză neagră

Просто&Вкусно - Deserturi - Jeleu din iaurt cu coacăză neagră

Ingrediente

200ml iaurt de băut

150g coacăză neagră

150g zahăr

15g gelatină

300ml apă

Metodă de preparare

1

Punem gelatina în apă. O lăsăm să se umfle, după indicațiile de pe ambalaj.

2

Încălzim gelatina pînă se va dizolva integral, nu o fierbem. O lăsăm să se răcească pînă la temperatura camerei.

3

Amestecăm iaurtul cu jumătate din cantitatea de zahăr. Turnăm peste el apa cu gelatină. Amestecăm bine totul.

4

Turnăm compoziția de iaurt în forme și le introducem în frigider pentru 4-5 ore.

5

Pisăm coacăza cu zahărul rămas pînă obținem un piure.

6

Îl punem peste jeleul din iaurt și îl decorăm cu mentă.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Deserturi




Comentarii

Похожие статьи