Metodă de preparare
Incalzim rola pina la 180 grrade si coacem usturoiul necurata 30 min. usturoiul gata ul curatam si zdrobim cu furculita.
Cartofii se curate si se fierb (ca pireul obisnuit).
Scrumbia se curata de oase si piele si se fierbe in lapte tmp de 10 min. adaugam cimbrul si lasam putin timp. Dupa care scoatem scrumbia fara sa aruncam laptele.
Cartofii se zdrobesc, se adauga laptele din scrumbie, usturoiul , lamaia taiata marunt, uleiul de masline si scrumbia. Condimentam daca este necesar. Se serveste cald si cu crutoane.
Comentarii
Похожие статьи
-
Dovleci din aluat cu umplutură oct 21, 2014
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015
-
Pate din ficat de pui cu jeleu din vin de Porto sep 23, 2014
-
Ceai răcoritor pentru o vară caldă iun 26, 2015
-
Frigarui de pui iun 11, 2014



