Metodă de preparare
Incalzim rola pina la 180 grrade si coacem usturoiul necurata 30 min. usturoiul gata ul curatam si zdrobim cu furculita.
Cartofii se curate si se fierb (ca pireul obisnuit).
Scrumbia se curata de oase si piele si se fierbe in lapte tmp de 10 min. adaugam cimbrul si lasam putin timp. Dupa care scoatem scrumbia fara sa aruncam laptele.
Cartofii se zdrobesc, se adauga laptele din scrumbie, usturoiul , lamaia taiata marunt, uleiul de masline si scrumbia. Condimentam daca este necesar. Se serveste cald si cu crutoane.
Comentarii
Похожие статьи
-
Aperitiv pentru petrecerea burlacilor iun 10, 2014
-
Vinete ca la greci aug 25, 2014
-
Vinete asiatice aug 25, 2014
-
Vinete cu brînză aug 25, 2014
-
Brînză de capră cu cimbru şi rozmarin aug 21, 2014