Metodă de preparare
Din pâine tăiem figurine de orice fel: cercuri, triunghiuri, floricele.
Radem morcovul prin răzătoare, pătrunjelul şi caşcavalul le mărunţim.
Toate ingredientele le amestecăm, adăugăm maioneză şi sare după dorinţă.
Ungem două felii de pâine cu pasta obţinută (topping) şi le suprapunem. Decorăm tartinuţa cu figurine decupate din caşcaval, ochişorii din măsline şi olive, iar guriţele mutrişoarelor din roşiile cherry.
Comentarii
Похожие статьи
-
Carne de iepure în sos de pâine iul 07, 2014
-
Salată caldă din pîine,bacon,rucola şi ou paşot aug 08, 2014
-
Frigărui din bile de cașcaval dec 19, 2014
-
Salată de pui și Dorblu mai 23, 2014
-
Cosițe de pește iun 12, 2014



