Metodă de preparare
Fierbem ouăle tari. Le lăsăm să se răcească și le înjumătățim.
Amestecăm gălbenușurile cu smîntîna, oțetul, muștarul și maioneza. Potrivim de sare și piper.
Spălăm bine creveții și îi prăjim în unt cîte un minut pe ambele părți.
Umplem fiecare jumătate de ou cu amestecul de gălbenuș. Așezăm deasupra cîte un crevete. Presărăm boia de ardei și ceapă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Aperitiv de sfeclă, măr și mozzarella iun 10, 2014
-
Gustare brăduț din pită dec 19, 2014
-
Plăcintă de Loran cu somon, păstăi verzi și ciuperci iun 03, 2014
-
Гастрономический театр: Закуска... mar 24, 2015
-
Revelion în sânul familiei dec 07, 2013