Metodă de preparare
Pregătim sosul guacamole: batem în blender pulpa de avocado cu sarea, piperul și sucul de lămîie.
Turnăm compoziția obținută într-un bol, apoi adăugăm smîntîna și pătrunjelul tocat.
Spălăm ardeiul dulce și îl tăiem mărunt.
Tăiem pita în opt părți egale (triunghiuri) și cu ajutorul bețișoarelor din pâine, adunăm brăduțul.
Ungem fiecare bucățică de pită cu sos. Bucățelele de ardei le folosim pentru decorul brăduțului.
Comentarii
Похожие статьи
-
Obatzda iun 11, 2014
-
Brandad cu scrumbie iun 10, 2014
-
Creveţi pe feliuţe crocante de pâine aug 08, 2014
-
HandMade din toată inima! dec 26, 2013
-
Roșii uscate сu usturoi iun 19, 2014



