Metodă de preparare
Pregătim sosul guacamole: batem în blender pulpa de avocado cu sarea, piperul și sucul de lămîie.
Turnăm compoziția obținută într-un bol, apoi adăugăm smîntîna și pătrunjelul tocat.
Spălăm ardeiul dulce și îl tăiem mărunt.
Tăiem pita în opt părți egale (triunghiuri) și cu ajutorul bețișoarelor din pâine, adunăm brăduțul.
Ungem fiecare bucățică de pită cu sos. Bucățelele de ardei le folosim pentru decorul brăduțului.
Comentarii
Похожие статьи
-
Meniu de sărbătoare dec 17, 2014
-
Meniu de sărbătoare dec 26, 2014
-
Frigarui de pui iun 11, 2014
-
Compoziția de Craciun cu lumănări dec 08, 2014
-
Anul Nou cu vedetele de la Prime TV dec 16, 2014