Metodă de preparare
Pregătim sosul guacamole: batem în blender pulpa de avocado cu sarea, piperul și sucul de lămîie.
Turnăm compoziția obținută într-un bol, apoi adăugăm smîntîna și pătrunjelul tocat.
Spălăm ardeiul dulce și îl tăiem mărunt.
Tăiem pita în opt părți egale (triunghiuri) și cu ajutorul bețișoarelor din pâine, adunăm brăduțul.
Ungem fiecare bucățică de pită cu sos. Bucățelele de ardei le folosim pentru decorul brăduțului.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cotlet pe porc cu os dec 17, 2014
-
Ambalaj de cadouri dec 16, 2014
-
Creveţi pe feliuţe crocante de pâine aug 08, 2014
-
Brînză de capră cu cimbru şi rozmarin aug 21, 2014
-
noi 02, 2025



