Metodă de preparare
Roșiile de mărime medie se taie felii. Fiecare felie se potrivește cu usturoiul tăiat bucăți mai mari. Tava se tapițează cu hârtie și se unge ușor cu unt/ulei.
Roșiile se presară cu sare mășcată, piper proaspăt măcinat, busuioc și oregano. Cu ajutorul unei pensule de bucătărie ungem roșiile cu ulei de măsline (or, stropim, cum este mai comod).
Punem tava la cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru 15 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ciuperci umplute cu brânză și roșii uscate în ulei iun 11, 2014
-
Clasica moldovenească apr 29, 2015
-
Prajituri cu cascaval iun 11, 2014
-
Семейные ценности с Надеждой Петренко aug 19, 2015
-
Baghet cu umplutura de branza iun 11, 2014