Metodă de preparare
Ceapa și usturoiul se toacă mărunt . Cârnăciorii afumaţi se taie în rondele, sau pe o parte. Roşiile măşcate se decojesc, în caz că folosiţi roşii cherry-nu se decojesc. Ardeiul se curăţă şi se taie în cubuleţe medii.
Într-o tigaie se încălzeşte uleiul şi la un foc mediu se prăjeşte ceapa şi prajul, usturoiul şi cârnăciorii. Cînd ceapa va deveni transparentă, se ia tigaia de pe foc şi se adaugă în ea boia de ardei. Totul se amestecă şi din nou se pune pe foc..
În tigaie se adaugă roşiile (dacă au fost împreună cu suc, puteţi adăuga şi puţin suc) şi ardei dulce. Totul se amestecă şi se înăbuşă timp de 5 minute. Se gustă, dacă roşiile au dat un exces de acid mai mare, se adăuga un pic de zahăr.
Se adaugă fasolele şi seminţele de coriandru pisat. Acum a rămas doar să analizaţi mâncarea după gust, se adaugă sare şi piper. Se ţine la foc mic încă 5-10 minute.
Se servesc aceste bucate gustoase cu pâine încălzită, o felie de lămâie şi după dorinţă cu pătrunjel tocat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Garnitură de păstăi cu bacon apr 08, 2014
-
mai 05, 2024
-
Varza-regina legumelor oct 02, 2014
-
Toamna de catifea aug 25, 2014
-
Pilav rapid cu cârnăciori de casă iun 05, 2014