Metodă de preparare
Spălăm şi tăiem cubuleţe ceapa, ardeiul şi roşia. Pe tigaia încinsă călim ceapa cu ardeiul, după care adăugăm roşia şi cârnăciorii tăiaţi rondele. Potrivim de sare şi piper.
Fasolea se lasă peste noapte în apă, iar a doua zi se pune la fiert. Fasolea fiartă se adaugă în tigaie la legumele cu cârnăciori.
Fusilli se fierb al dente, conform instrucţiunilor de pe pachet. Se strecoară şi se adaugă în tigaie. Tot aici adăugăm verdeaţa şi lăsăm ingredientele să se pătrundă între ele şi se mai lasă pe foc încă vreo 5 minute, după care mâncarea poate fi servită.
Comentarii
Похожие статьи
-
Базилик… Царский аромат iul 15, 2015
-
Fettuccini cu crevete mai 19, 2014
-
Fasole cu ciolane mar 24, 2014
-
Гастрономический театр: Салат с соризом и красной фасолью Тамары... mar 24, 2015
-
Fasole cu cîrnăciori aug 26, 2014