Metodă de preparare
Spălăm şi tăiem cubuleţe ceapa, ardeiul şi roşia. Pe tigaia încinsă călim ceapa cu ardeiul, după care adăugăm roşia şi cârnăciorii tăiaţi rondele. Potrivim de sare şi piper.
Fasolea se lasă peste noapte în apă, iar a doua zi se pune la fiert. Fasolea fiartă se adaugă în tigaie la legumele cu cârnăciori.
Fusilli se fierb al dente, conform instrucţiunilor de pe pachet. Se strecoară şi se adaugă în tigaie. Tot aici adăugăm verdeaţa şi lăsăm ingredientele să se pătrundă între ele şi se mai lasă pe foc încă vreo 5 minute, după care mâncarea poate fi servită.
Comentarii
Похожие статьи
-
Rigatoni cu brânză de capră mai 19, 2014
-
Pizza Pepperoni mai 21, 2014
-
Toamna de catifea aug 25, 2014
-
Pasta farfalle cu găină și ciuperci mai 19, 2014
-
Garnitură de păstăi cu bacon apr 08, 2014



