Metodă de preparare
Spălăm şi tăiem cubuleţe ceapa, ardeiul şi roşia. Pe tigaia încinsă călim ceapa cu ardeiul, după care adăugăm roşia şi cârnăciorii tăiaţi rondele. Potrivim de sare şi piper.
Fasolea se lasă peste noapte în apă, iar a doua zi se pune la fiert. Fasolea fiartă se adaugă în tigaie la legumele cu cârnăciori.
Fusilli se fierb al dente, conform instrucţiunilor de pe pachet. Se strecoară şi se adaugă în tigaie. Tot aici adăugăm verdeaţa şi lăsăm ingredientele să se pătrundă între ele şi se mai lasă pe foc încă vreo 5 minute, după care mâncarea poate fi servită.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ziua vinului 2014 oct 07, 2014
-
Supă de fasole cu porumb și avocado iun 03, 2014
-
Salată cu fasole și bacon feb 18, 2014
-
În așteptarea primăverei feb 27, 2015
-
Обед с тунцом от Анастасии Головач dec 09, 2015