Metodă de preparare
Tăiem ceapa cubulețe mici și o prăjim într-o cratiță cu fundul gros, presărăm sare și amestecăm continuu pînă se va rumeni. Presărăm puțină scorțișoară.
Turnăm păstăile în cratiță și amestecăm bine totul. Adăugăm sare și usturoiul pisat, amestecăm.
Adăugăm roșiile fără coajă în sos propriu ( pomodorei pelati).
Turnăm puțin ulei de măsline, mai presărăm puțină sare și amestecăm totul. Pregătim la foc mic 15 minute, cu capacul pus, pînă vor fi gata păstăile.
Comentarii
Похожие статьи
-
Fasole cu ciolane mar 24, 2014
-
Spanac înnăbușit iun 10, 2014
-
Salată caldă din roșii coapte aug 01, 2014
-
Toamna de catifea aug 25, 2014
-
Caprese-kiwi iun 09, 2014