Metodă de preparare
Curățim vinetele și le tăiem rondele de 1cm grosime. Le tăvălim prin făină și le prăjim în ulei. Între timp pregătim umplutura.
Tăiem mărunt ceapa verde, spanacul, salata, ardeiul și pătrunjelul. Roșiile le tăiem cubulețe.
Prăjim ceapa verde apoi adăugăm spanacul, salata, ardeiul, pătrunjelul și roșiile. Prăjim totul puțin, sărăm și pipărăm.
Amestecăm maioneza cu usturoiul zdrobit și ungem rondelele de vînătă.
Deasupra vinetelor unse punem umplutura de legume.
Comentarii
Похожие статьи
-
Creveți în sos de rodie feb 20, 2015
-
Обед с тунцом от Анастасии Головач dec 09, 2015
-
Prune in becon iun 11, 2014
-
apr 28, 2024
-
Pui cu cherry şi busuioc iun 16, 2014