Metodă de preparare
Curățim vinetele și le tăiem rondele de 1cm grosime. Le tăvălim prin făină și le prăjim în ulei. Între timp pregătim umplutura.
Tăiem mărunt ceapa verde, spanacul, salata, ardeiul și pătrunjelul. Roșiile le tăiem cubulețe.
Prăjim ceapa verde apoi adăugăm spanacul, salata, ardeiul, pătrunjelul și roșiile. Prăjim totul puțin, sărăm și pipărăm.
Amestecăm maioneza cu usturoiul zdrobit și ungem rondelele de vînătă.
Deasupra vinetelor unse punem umplutura de legume.
Comentarii
Похожие статьи
-
Roşii umplute cu mozzarella şi pesmeţi iun 10, 2014
-
Ciuperci coapte cu roșii și cașcaval iun 11, 2014
-
Brînză de capră cu cimbru şi rozmarin aug 21, 2014
-
Dovleci din aluat cu umplutură oct 21, 2014
-
Salată de vară aug 16, 2013