Metodă de preparare
Tăiem roșiile în jumătăți și le curățim de semințe. Așternem în tavă hîrtie de copt și așezăm roșiile în ea.
Sărăm, pipărăm și condimentăm după gust, le stropim cu ulei de măsline.
Pregătim roșiile la temperatură joasă, cu ușa cuptorului întredeschisă și ventilatorul pornit. La temperatura 80oC o să dureze aproximativ 8-15 ore, la temperatura 100oC 6-12 ore, la o temperatură mai mare de 100oC 3-8 ore.
Roșiile fierbinți le așezăm în borcane. Le putem stropi cu sos balsamic.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cuchmachi iul 08, 2014
-
Humus livanez iul 02, 2014
-
Carne de iepure în sos de pâine iul 07, 2014
-
Grillette cu brânză de usturoi iun 11, 2014
-
Brînză de capră aug 14, 2014