Metodă de preparare
Prăjim ceapa într-o cratiță cu puțin ulei.
Scurgem porumbul, curățim cartofii și îi tăiem cubulețe mici. Adăugăm porumbul și cartofii în cratița cu ceapă prăjită. Amestecăm și prăjim un pic totul.
Turnăm în cratiță 700ml apă și fierbem pînă vor fi gata cartofii.
Cu ajutorul unui blender transformăm supa într-o cremă densă.
Adăugăm usturoiul zdrobit și condimente după gust.
Prăjim feliuțele de bacon pînă se rumenesc frumos. Servim supa-cremă cu feliuțele de bacon deasupra.
Comentarii
Похожие статьи
-
Humus livanez iul 02, 2014
-
Roșii uscate сu usturoi iun 19, 2014
-
Shaorma de casă cu carne de vițel aug 28, 2014
-
Spaghetti cu bacon,ţelină,parmezan şi unt aug 08, 2014
-
Ghimbirul:medicamentul întregii lumi mar 12, 2015



