Metodă de preparare
Prăjim ceapa într-o cratiță cu puțin ulei.
Scurgem porumbul, curățim cartofii și îi tăiem cubulețe mici. Adăugăm porumbul și cartofii în cratița cu ceapă prăjită. Amestecăm și prăjim un pic totul.
Turnăm în cratiță 700ml apă și fierbem pînă vor fi gata cartofii.
Cu ajutorul unui blender transformăm supa într-o cremă densă.
Adăugăm usturoiul zdrobit și condimente după gust.
Prăjim feliuțele de bacon pînă se rumenesc frumos. Servim supa-cremă cu feliuțele de bacon deasupra.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cinele în stil turcesc mai 13, 2015
-
Piept de pui cu ananas iun 17, 2014
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015
-
Legume coapte cu usturoi și ierburi aromate iul 03, 2014
-
Supă–cremă de legume ian 20, 2015



