Cartofi copți cu bacon, anșoa și salvie

Просто&Вкусно - Cina rapidă - Cartofi copți cu bacon, anșoa și salvie

Ingrediente

3 cartofi

3 buc. anșoa

3 felii bacon

Piper negru

Frunze de salvie (pătrunjel sau busuioc)

Metodă de preparare

1

Spălăm bine cartofii și nu-i curățim. Facem o gaură în mijloc, de-a lungul cartofului, cel mai comod e să folosim cuțitul special care scoate cotorul merelor.

2

Punem anșoa și o frunzuliță de salvie peste feliuța de bacon, presărăm puțin piper, o rulăm strîns și o introducem în cartof.

3

Ungem cartofii cu unt și îi coacem în rolă timp de 40 minute la 190oC. Timpul de pregătire depinde de soiul de cartofi folosiți. Cartofii gata trebuie să fie moi.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Cina rapidă




Comentarii

Похожие статьи