Botvynia

Просто&Вкусно - Supe - Botvynia

Ingrediente

6 ouă

60 gr anșoa

200 gr smântână

1 kg sfeclă

300 gr castraveți

300 gr ceapă verde

300 gr vreje de sfeclă

300 gr ridiche

150 gr mărar

2 lămâi

100 gr leurdă

1 l cvas

Sare, piper proaspăt măcinat după gust 

Metodă de preparare

1

Fierbem sfecla în multă apă (la 1 kg de sfeclă – 3-4 l apă). La final, în fiertura de sfeclă se storc 2 lămâi și lasă să se răcească.

2

Fierbem ouăle.

3

Curățim sfecla și o dăm prin răzătoare.

4

Castraveții, de asemenea se decojesc și se dau prin răzătoare. Procedăm la fel cu ouăle și ridichea.

5

Tocăm fin ceapa verde și mărarul. Vrejele de sfeclă, leurda, ceapa și cealaltă verdeață pe care o avem se taie subțire, sub formă de pai.

6

Amestecăm legumele, verdeața și ouăle și le acoperim pe jumătate cu fiertura de sfeclă și cvas. Tot aici adăugăm carnea de anșoa. Potrivim de sare și piper la necesitate.

7

În farfurii adăugăm smântână și câte ½ sau ¼ de ou fiert.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Supe




Comentarii

Похожие статьи