Metodă de preparare
Fierbem sfecla în multă apă (la 1 kg de sfeclă – 3-4 l apă). La final, în fiertura de sfeclă se storc 2 lămâi și lasă să se răcească.
Fierbem ouăle.
Curățim sfecla și o dăm prin răzătoare.
Castraveții, de asemenea se decojesc și se dau prin răzătoare. Procedăm la fel cu ouăle și ridichea.
Tocăm fin ceapa verde și mărarul. Vrejele de sfeclă, leurda, ceapa și cealaltă verdeață pe care o avem se taie subțire, sub formă de pai.
Amestecăm legumele, verdeața și ouăle și le acoperim pe jumătate cu fiertura de sfeclă și cvas. Tot aici adăugăm carnea de anșoa. Potrivim de sare și piper la necesitate.
În farfurii adăugăm smântână și câte ½ sau ¼ de ou fiert.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată de pui și Dorblu mai 23, 2014
-
dec 08, 2023
-
Salată de vară cu avocado aug 01, 2014
-
Omletă clasică franceză iun 09, 2014
-
Ceahohbili iul 08, 2014