Confi din gambe de pui

Просто&Вкусно - Gustări - Confi din gambe de pui

Ingrediente

1kg gambe de pui

1 portocală medie

1 ceapă mare

1 morcov

2 frunze de dafin

1 l ulei de floarea-soarelui

sare, piper negru

Metodă de preparare

1

Gambele de găină se spală și se usucă, după care se freacă cu sare. Le punem în orice vas cu fundul gros.

2

Curățim ceapa și morcovul. Tăiem portocala în jumătate și o adăugăm la gambe. Acoperim totul cu 1 l de ulei și nu uităm de foile de dafin. Punem capac și dăm la cuptorul preîncălzit la 140 grade, pentru 3,5 ore.

3

Scoatem gambele, și curățim carnea de pe os. Lichidul rămas în scurgem și-l trecem printr-o sită sau tifon. carnea curățită o punem la borcan, și umplem recipientul cu o parte din lichidul scurs. Punem la frigider.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи