Metodă de preparare
Gambele de găină se spală și se usucă, după care se freacă cu sare. Le punem în orice vas cu fundul gros.
Curățim ceapa și morcovul. Tăiem portocala în jumătate și o adăugăm la gambe. Acoperim totul cu 1 l de ulei și nu uităm de foile de dafin. Punem capac și dăm la cuptorul preîncălzit la 140 grade, pentru 3,5 ore.
Scoatem gambele, și curățim carnea de pe os. Lichidul rămas în scurgem și-l trecem printr-o sită sau tifon. carnea curățită o punem la borcan, și umplem recipientul cu o parte din lichidul scurs. Punem la frigider.
Comentarii
Похожие статьи
-
Legume coapte cu usturoi și ierburi aromate iul 03, 2014
-
Salată cu carne de pui și sparanghel iul 03, 2014
-
Pateu din linte iun 11, 2014
-
Bucătăria georgiană aug 04, 2014
-
Răcituri de pasăre iun 12, 2014