Metodă de preparare
Sortăm legumele, le spălăm și le curățim de semințe.
Morcovii, ardeiul gras și merele le dăm prin răzătoare cu ochiuri medii.
Dăm prin mașina de tocat carne roșiile, sau le mixăm cu ajutorul blendre-ului.
Curățim usturoiul și-l pisăm.
Tocăm fin ardeiul iute.
Amestecăm bine legumele într-o cratiță și le punem la fiert pentru 2 ore, amestecând continuu.
Adăugăm zahărul, uleiul și ardeiul iute. Fierbem totul timp de 40 minute.
Adăugăm usturoiul pisat și sarea, amestecăm bine și fierbem încă 20 minute.
Umplem borcanele sterilizate cu adjica fiartă. O închidem cu capace și lăsăm la păstrare într-un loc uscat și răcoros.
Comentarii
Похожие статьи
-
Corăbioare cu legume iun 11, 2014
-
Vinete cu brînză aug 25, 2014
-
Grillette cu brânză de usturoi iun 11, 2014
-
Ouă umplute "ciupercuţe" iun 12, 2014
-
Carne de iepure în sos de pâine iul 07, 2014