Metodă de preparare
Spălăm bine roșiile și le uscăm, le tăiem în patru și le curățim de coajă. Săltăm coaja puțin cu cuțitul și o tragem. Setăm cuptorul la 100 gradeC.
În alt bol amestecăm roșiile, usturoiul tăiat mărunt, uleiul de măsline, sosul de soia și sarea. Lăsăm deoparte timp de 30-40 minute. Peste 40 minute așternem într-o tavă foaie de staniol și așezăm roșiile în marinadă. Coacem timp de 6-7 ore. Roșiile confiate gata le așezăm în borcane sterilizate.
Comentarii
Похожие статьи
-
Гастрономический театр: Закуска... mar 24, 2015
-
Supă cu usturoi iul 07, 2014
-
Cina a la francaise sep 17, 2014
-
Prajituri cu cascaval iun 11, 2014
-
Italianca care a cucerit întreaga lume oct 17, 2014