Metodă de preparare
Ungem ardeii cu 2 linguri de ulei și îi punem la copt în rola preaîncălzită la 220oC timp de 10 minute, îi scoatem apoi într-o farfurie și îi acoperim cu peliculă alimentară, îi lăsăm să se aburească timp de 7 minute. Curățim ardeii de coajă și de cotorul cu semințe. Tăiem ardeii copți în fîșii late.
Roșiile le crestăm cu cuțitul și le introducem în apă clocotită pentru 2 minute apoi repede le scoatem într-o farfurie cu apă rece ca gheața. Le curățim de coajă apoi le tăiem în patru și le înlăturăm semințele. Curățim usturoiul și îl tăiem feliuțe subțiri.
Punem pe foc o tigaie și turnăm uleiul care ne-a mai rămas apoi adăugăm usturoiul, roșiile și ardeii, condimentăm cu sare și piper. Pregătim totul la foc mic fără capac timp de 1 oră, amestecînd periodic.
Punem salata pe farfurie și o lăsăm să se răcească.
Comentarii
Похожие статьи
-
Canape “Caprese” iun 09, 2014
-
Supă crema de porumb cu bacon iul 31, 2014
-
Cuchmachi iul 08, 2014
-
Ciuperci coapte cu roșii și cașcaval iun 11, 2014
-
Supă cu usturoi iul 07, 2014