Metodă de preparare
Spălăm inimioarele și ficatul și le uscăm cu șervețele de hîrtie. Le tăiem bucățele nu prea mici.
Într-o tigaie cu fundul gros prăjim ceapa tăiată și usturoiul, adăugăm măruntaiele și le prăjim bine pînă se rumenesc.
Facem focul mai mic și adăugăm vinul, oțetul, sarea și coriandrul. Pregătim 10 minute.
Mărunțim într-un blender coriandrul și nucile, le adăugăm peste măruntaie, amestecăm bine totul.
Servim cuchmachi fierbinte, presărat cu boabe de rodie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Desert mai 22, 2014
-
Cocktail de creveti iun 11, 2014
-
Baghet cu umplutura de branza iun 11, 2014
-
Frappuccino cu sirop de rodie iun 06, 2014
-
Ciuperci umplute cu brânză și roșii uscate în ulei iun 11, 2014