Cuchmachi

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Cuchmachi

Ingrediente

700 g măruntaie de pui (ficat, inimi)

1 rodie mare

100g vin roșu

1 ceapă mare

2 căței de usturoi

5 lng ulei vegetal

1 linguriță coriandru

3 lng nuci

1 legătură frunze de coriandru

Metodă de preparare

1

Spălăm inimioarele și ficatul și le uscăm cu șervețele de hîrtie. Le tăiem bucățele nu prea mici.

2

Într-o tigaie cu fundul gros prăjim ceapa tăiată și usturoiul, adăugăm măruntaiele și le prăjim bine pînă se rumenesc.

3

Facem focul mai mic și adăugăm vinul, oțetul, sarea și coriandrul. Pregătim 10 minute.

4

Mărunțim într-un blender coriandrul și nucile, le adăugăm peste măruntaie, amestecăm bine totul.

5

Servim cuchmachi fierbinte, presărat cu boabe de rodie.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи