Metodă de preparare
Roșiile se taie în jumătate, se scoate miezul cu semințe. Cuptorul se încălzeşte până la 100 de grade. Se așează roșiile în tava de copt la distanță una de alta, se pun la cuptor pentru cel puţin 6-7 ore.
Spălaţi bine şi uscaţi borcanul în care veți pune roșiile. Scoateți roşii uscate din cuptor, turnați peste ele apă fiartă și lăsați-le să se absoarbă 10-15 minute.
Stoarceți apa, uscați roşiile cu un prosop de hârtie. În borcan se amestecă ulei de măsline, usturoi, ierburi proaspete, se combină cu roșiile uscate, se amestecă bine, se închide etanș și se lasă pentru cel puţin o săptămână la loc rece și întunecat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Roșii uscate сu usturoi iun 19, 2014
-
Bruschetta cu tomate uscate în ulei iun 09, 2014
-
Ciuperci umplute cu brânză și roșii uscate în ulei iun 11, 2014
-
Crackere cu ricotta și roșii uscate iun 09, 2014
-
Chicken Spicy Wrap iun 12, 2014