Metodă de preparare
Scurgem năutul conservat, apa o păstrăm. În blender amestecăm năutul, thin-ul, sucul scurs din lămîi, usturoiul și uleiul de măsline.
Adăugăm apa din năut și sarea în blender, amestecăm pînă obținem o pastă fără noduri.
Pregătim pesmeții: tăiem pita în triunghiuri, amestecăm oregano, susanul, sarea și uleiul de măsline. Ungem bucățelele de pită cu compoziția de condimente și le introducem la cuptor pentru 10 minute la temperatura 180oC.
Servim humusul stropit cu ulei de măsline și presărat cu condimente, decorăm cu olive. Se mănîncă humusul cu pesmeți din pită. Se mai servește humusul cu iaurt de casă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Roșii uscate сu usturoi iun 19, 2014
-
apr 19, 2024
-
Steak de somon cu morcovi aug 26, 2014
-
Morcovel în suc de portocală iun 11, 2014
-
Slăninuță iun 11, 2014