Metodă de preparare
Scurgem năutul conservat, apa o păstrăm. În blender amestecăm năutul, thin-ul, sucul scurs din lămîi, usturoiul și uleiul de măsline.
Adăugăm apa din năut și sarea în blender, amestecăm pînă obținem o pastă fără noduri.
Pregătim pesmeții: tăiem pita în triunghiuri, amestecăm oregano, susanul, sarea și uleiul de măsline. Ungem bucățelele de pită cu compoziția de condimente și le introducem la cuptor pentru 10 minute la temperatura 180oC.
Servim humusul stropit cu ulei de măsline și presărat cu condimente, decorăm cu olive. Se mănîncă humusul cu pesmeți din pită. Se mai servește humusul cu iaurt de casă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Icră de vânătă iun 13, 2014
-
Roșii coapte în cuptor iun 11, 2014
-
Supă cu usturoi iul 07, 2014
-
Vinete prăjite și conservate în ulei iun 11, 2014
-
Conservăm vitamine aug 18, 2014