Metodă de preparare
Spălăm și curățim vinetele. Tăiem fâșii de-a lungul, cu grosimea de 3-5 mm.
Feliile de vinete se scot straturi pe o farfurie și se sărează. Se acoperă cu o farfurie și se lasă sub pres pentru 2-3 ore.
După, vinetele se scurg de surplusul de lichid.
Curățim usturoiul și-l tăiem felii.
Călim uleiul într-o cratiță adâncă și prăjim feliile de vinete pe ambele părți, până se rumenesc. În așa fel călim și usturoiul
În borcanele sterilizate scoatem vinetele amestecate cu usturoiul.
Călim bine uleiul, îl răcorim puțin și-l turnăm peste vinete după care punem capacele.
Comentarii
Похожие статьи
-
Icră de vânătă iun 13, 2014
-
Caponata Bruschetta iun 12, 2014
-
Gogoșari cu miere iun 11, 2014
-
Cuscus cu vinete grill mai 20, 2014
-
Roșii coapte în cuptor iun 11, 2014