Metodă de preparare
Lăsăm pâinea la înmuiat în apă rece. Între timp, spălăm bine legumele și le curățim. Ardeiul gras, de preferință, se curăță și el de peliță.
Toate ingredientele se pun într-o cană de blender, în care se mai adaugă pâinea (o scurgem în prealabil de apă), adăugăm oțetul, uleiul de măsline și puțină apă (suc de tomate – după preferință). Mărunțim bine.
Turnăm supa într-un vas aparte, neapărat potrivind de sare și piper. SE servește rece. Deasupra, se presară cu pătrunjel sau kinza.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată cu vinete coapte şi brînză de capră aug 21, 2014
-
Clasica moldovenească apr 29, 2015
-
Cina a la francaise sep 17, 2014
-
Pulpe de pui pane cu ceapă marinată aug 08, 2014
-
Salată cu prosciutto mai 19, 2014



