Metodă de preparare
Lăsăm pâinea la înmuiat în apă rece. Între timp, spălăm bine legumele și le curățim. Ardeiul gras, de preferință, se curăță și el de peliță.
Toate ingredientele se pun într-o cană de blender, în care se mai adaugă pâinea (o scurgem în prealabil de apă), adăugăm oțetul, uleiul de măsline și puțină apă (suc de tomate – după preferință). Mărunțim bine.
Turnăm supa într-un vas aparte, neapărat potrivind de sare și piper. SE servește rece. Deasupra, se presară cu pătrunjel sau kinza.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pateu de carne cu ciuperci iun 11, 2014
-
Salată cu vinete coapte şi brînză de capră aug 21, 2014
-
Clasica moldovenească apr 29, 2015
-
Creveţi pe feliuţe crocante de pâine aug 08, 2014
-
Canape “Caprese” iun 09, 2014