Metodă de preparare
Curățim sparanghelul de fibre mai aspre și le plasăm în apă clocotită, adăugăm o bucățică de unt și fierbem timp de 3 minute, după ce dă în clocot a doua oară.
Punem tulpinile fierte în apă rece, pentru ca sparanghelul să-și păstreze culoarea și să rămână crocant.
Dăm parmezanul pe răzătoare cu găuri mărunte.
Pe suprafața de lucru aranjăm firicelele de cimbrișor, deasupra punem feliile de prosciutto.
Presărăm prosciutto cu parmezanul ras.
Peste fiecare felie de prosciutto, aranjăm câte o tulpină de sparanghel.
Facem rulouri și le legăm cu firicele de cimbrișor.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pepene galben cu prosciutto aug 05, 2014
-
Гастрономический театр: Закуска... mar 24, 2015
-
Pincho spaniole iun 13, 2014
-
Polenta cu roşii ricotta şi prosciutto mai 19, 2014
-
Clătite cu brânză de capră şi somon iun 09, 2014