Tartar de somon

Просто&Вкусно - Gustări - Tartar de somon

Ingrediente

400 g somon (proaspat)

1 ling. otet balsamic

4 ling. sos de soia

50 g parmesan

1 legatura rucolla

1 ling. seminte de susan

¼ suc de lamiae

3 ling. ulei de masline

½ ceapa 

Metodă de preparare

1

Somonul se dezoseaza si se feliaza in cuburi mici. Scurgem sucul de lamiae si adaugam 2 linguri sos de soia, otetul balsamic, semintele de susan si ceapa taiata marunt. Intr-un bol amestecam toate ingredientele si lasam se se patrunda, cca 5-7 minute. In acest rastimp spalam fruzele de rucolla si o rupem neconditionat (nu se foloseste cutitulde bucatarie, pentru ca rucolla va fi un pic amaruie).

2

Adaugam uleiul, sosul de soia si parmezanul feliat subtire.

3

Tartarul se serveste in straturi, pe care le obtinem gratie unei forme speciale de metal.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи