Metodă de preparare
Somonul se dezoseaza si se feliaza in cuburi mici. Scurgem sucul de lamiae si adaugam 2 linguri sos de soia, otetul balsamic, semintele de susan si ceapa taiata marunt. Intr-un bol amestecam toate ingredientele si lasam se se patrunda, cca 5-7 minute. In acest rastimp spalam fruzele de rucolla si o rupem neconditionat (nu se foloseste cutitulde bucatarie, pentru ca rucolla va fi un pic amaruie).
Adaugam uleiul, sosul de soia si parmezanul feliat subtire.
Tartarul se serveste in straturi, pe care le obtinem gratie unei forme speciale de metal.
Comentarii
Похожие статьи
-
Meniu de sărbătoare dec 17, 2014
-
Salată de Boeuf cu somon mai 20, 2014
-
Secretul este umplutura mar 31, 2015
-
Шашлык из семги и морепродуктов mai 20, 2014
-
Ceviche din pește alb iun 11, 2014