Hincali

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Hincali

Ingrediente

500 g făină

2 ouă

apă

400 g carne de miel (gât sau spate)

300 g piept de vită

4 cepi

sare

piper negru

Metodă de preparare

1

Amestecăm făina, apa și ouăle. Frămîntăm un aluat ferm și elastic. Îl lăsăm să se odihnească 20-30 minute.

2

Trecem prin mașina de tocat carnea și ceapa, adăugăm sarea și piperul. Amestecăm bine tocătura.

3

Împărțim aluatul în cîteva părți.

4

Întindem bucățelele de aluat și punem tocătură pe fiecare, lipim bine marginile.

5

Fierbem hincali și le servim fierbinți cu adjică iute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи