Metodă de preparare
Punem la încins ulei, într-o tigaie adâncă și călim usturoiul, pentru aromă, după care îl scoatem din ulei și-l aruncăm. Rumenim fileul de pui și crevetele curățate, după care le lăsăm deoparte.
Curățim ceapa și o rumenim ușor. Presărăm orezul deasupra cepei, ca să impregneze uleiul aromat (de dorit să nu spălăm orezul, pentru că altfel nu va fi fărâmicios).
Îndată cum orezul îi ia toate aromele din ulei, adăugăm apa și vinul alb. Condimentăm și amestecăm o singură dată, după care acoperim vasul cu capac. Când orezul este aproape gata, adăugăm legumele, fileul de pui și crevetele, amestecăm încă odată. Presărăm verdeața.
Comentarii
Похожие статьи
-
Piept de pui pane cu ardei copţi în marinadă aug 22, 2014
-
Piept de găină cu sos katsu și orez iun 19, 2014
-
Simțul verii mai 20, 2015
-
Teatrul Gastronomic:orez pe masala apr 05, 2016
-
Master class cu Andrei Latul dec 14, 2015