Metodă de preparare
Fierbem fasolea verde. tăiem ardeii.
Fileul de pui se spală și se taie fâșii înguste. Se lasă 15 minute în sosul de soia, se potrivesc de sare și piper. În locul sosului de soia, puteți încerca sosul tiriachii.
Separat de carne, rumenim legumele. Câte 3-5 minute la foc mare prăjim inițial ardeii, apoi prăjim fasolea verde. La fasole adăugăm 1 linguriță de sos de soia.
Și acum, trecem la prăjit carnea: pe tigaia încinsă scoatem feliile subțiri de carne. Rumenim cca 2-3 minute până prind culoare.
Peste carne, scoatem ardeii și fasolea.
Pregătim o compoziție lichidă din amidon: la 1 lingură amidon, adăugăm puțină apă și sos de soia. Cu această compoziție stropim carnea cu legumele și scoatem de pe foc.
La sfârșit adăugăm 1 linguriță miere de albine, amestecăm și scoatem de pe foc. este important să nu ținem prea mult la foc, pentru că mierea se poate arde.
Carnea este servită cu orez, presărată cu semințe de susan.
Comentarii
Похожие статьи
-
Fasole într-un stil rustic cu cârnăciori și legume iun 03, 2014
-
Pui mediteranean ian 19, 2015
-
Plăcintă de Loran cu somon, păstăi verzi și ciuperci iun 03, 2014
-
Sos Guacamole aug 01, 2014
-
Enjoy your meal oct 29, 2014