Ravioli

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Ravioli

Ingrediente

Pentru aluat:

200g făină

2 ouă

Pentru umplutură:

200g brînză de capră

6 gălbenușuri de ou

50ml vin alb sec

Piper negru

Pentru sos:

3 ardei grași roșii (îi coacem, îi curățim și îi tăiem cubulețe)

1 usturoi

Ulei de măsline

Piper negru

Sare după gust

1 linguriță zahăr

Metodă de preparare

1

Amestecăm cu o furculiță ingredientele pentru aluat. Vom obține o compoziție uscată, la prima vedere. Punem aluatul obținut pe masa presărată cu făină și îl frămîntăm timp de 10 minute. Apoi îl invelim în peliculă alimentară și îl introducem în frigider pentru 20 minute.

2

Curățim usturoiul și îl tocăm mărunt. Încingem tigaia cu ulei de măsline, adăugăm usturoiul, îl rumenim apoi adăugăm zahărul și ardeii copți. Prăjim totul timp de 2 minute, potrivim de sare și piper.

3

Pregătim umplutura: fărîmăm brînza de capră și o amestecăm cu vinul. Întindem aluatul subțire și îl tăiem în patrățele mari. Punem pe un patrat o lingură de umplutură, facem în ea o adîncitură și așezăm în ea un gălbenuș. Presărăm puțin piper. Ungem cu apă un alt pătrat și îl punem deasupra. Lipim bine marginile. La fel procedăm cu toate raviolele.

4

Clocotim apa și fierbem raviolele pe rînd cîte unul, timp de 1,5 minute pentru fiecare.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи